Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Înfrângere pe final în Aradul Nou

Publicat

”La omul sărac, nici boii nu trag”,  este zicala ce se potrivește perfect situației petrecute în Aradul Nou. Unirea Alba Iulia a pierdut cu 3-2 partida cu ACU Arad și se apropie serios de subsolul clasamentului. În pofida faptului că  Unirea Alba Iulia a jucat bine, albaiulienii au pierdut în ultimele minute la Arad.

Filmul meciului:

Partida de la Arad a debutat cu Unirea în ofensivă, albaiulianul Ciprian Selagea l-a încercat pe portarul Rusu, care a respins greu șutul acestuia În minutul 21, Gabriel Rotaru are o intervenție bună la șutul lui Miculescu. Două minute mai târziu, Unirea irosește cea mai mare ocazie. Mureșan a scăpat pe contraatac, dar șutul acestuia a fost respins cu greu de goal keeper-ul arădean.

1-0: Avea să fie 1-0 în minutul 25, când cugireanul Lupașcu l-a servit pe Gheju, iar acesta a așezat excelent pentru șutul experimentatului Bundea. În mitanul secund, uniriştii au ieșit mai hotărâți de la cabine.

1-1: În minutul 56, căpitanul Dâlbea restabilește egalitatea pe tabela de marcaj. Lovitură liberă de la 25 de metri, Selagea a mișcat, iar Dâlbea l-a ”executat” pe Rusu.

2-1: Unirea Alba Iulia nu s-a bucurat mult de golul marcat, pentru că, în minutul 60, ACU Arad trece din nou în avantaj. Gheju îl învinge pe Rotaru cu o lovitură de cap din 7-8 metri.

2:2: În minutul  80, nou-intratul Sergiu Buș restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, în urma unei centrări pe care vârfuul Unirii a deviat-o în  plasa porții lui Rusu.

3:2: Elevii lui Marius Baciu nu au reușit să țină de rezultat și să plece cu un punct din Aradul Nou. Alexandru Giurgiu greșește o minge ușoară, pe care juniorul Unirii a trimis-o încet spre Rotaru, „veteranul” din poarta „alb-negrilor” nu ajunge la minge și îl faultează  Băd. Centralul dictează lovitură de pedeapsă, pe care Bundea o transformă fără emoții.

.Iată cele două distribuții:

Unirea: Rotaru – Negură, Poverlovici, Soporan, Giurgiu – Szabo, Dîlbea (cpt) , Selagea, Sabou (75 Stanciu) – Costea (86 Balaş), Mureşan (56 Buş).

ACU: Fl. Rusu – Bilia, Nicolau, Miculescu, Aldea – Uibariu (81 Tau), Bundea, Gligor, Balla – Gheju (66 Băd), Lupaşcu (53 Ciubăncan).

Arbitri: Ştefan Erdei (Oradea), Bogdan Gheorghioiu (Timişoara), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Eugen Gheorghioiu (Timişoara). Observatori: Traian Marchiş (Baia Mare), Ionel Bungău (Timişoara).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax