Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul Local Aiud a aprobat finanțarea unor investiții în infrastructura cartierului de romi Budu

Publicat

Consiliul Local Aiud a dat aviz favorabil proiectului de hotărâre ce prevede realizarea mai multor investiţii importante în cartierul de romi Budu. Este vorba despre apărări de maluri şi lucrări de infrastructură.

În prezent a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru lucrare şi indicatorii tehnico-economici. Amplasamentul investiţiei este Aiudul de Sus, str. Dorului şi str. Codrului, ocupate de romi. Pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă şi confort, va fi montat pe tronsonul 1, pe coronamentul zidului de sprijin existent, un parapet metalic pe o lungime de 36 m.

Pentru structura rutieră, formată dintr-o cale de rulare, s-a optat pentru o îmbrăcăminte asfaltică în două straturi (un strat de legătură din binder Bad25 de 4 cm şi un strat de uzură din beton asfaltic de 4 cm aşezate pe un strat macadam de 8 cm), la care se adaugă reabilitarea podeţelor şi apărări de maluri.

Valoarea totală a investiţiei, inclusiv TVA, este de 123.550 euro, din care 119.968 euro finanţare FRDS, restul va fi contribuţia administraţiei locale şi  contribuţia în muncă a comunităţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax