Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Înfruntarea Titanilor”. Adrian Cibu din Alba Iulia a luptat în gala internațională de kickboxing de la Târgoviște

Publicat

Sportivul albaiulian Adrian Cibu a luptat vineri seara în gala internațională de kickboxing „Înfruntarea Titanilor”, organizată de prestigioasa federație de lupte ACB din Rusia. Adrian a deschis gala în care main eventul a fost meciul dintre Adrian Stoica și Donegi Abena, iar în ring s-a mai aflat și o legendă vie a kickboxingului, olandezul Albert Kraus.

Luptătorul Adrian Cibu din Alba Iulia a participat vineri, 13 iulie, la gala internațională ACB KB 16, organizată la Târgoviște de către federația ACB din Rusia.

Elevul lui Laczkó Levente a deschis gala și a luptat în ring cu bucureșteanul Claudiu Alexe, pregătit de campionul mondial la box Leonard Doroftei.

Meciul a fost unul foarte dificil împotriva unui dintre cei mai puternici luptători din România la categoria 85 de kile.

Adrian a intrat în meci bine pregătit si plin de încredere dar nu nu a avut suficientă răbdare și s-a angajat din primele secunde in schimburi foarte dure de lovituri, dar  adversarul său la trimis la podea de 2 ori în finalulul primei runde.

Cibu putea să continue fără probleme meciul, dar regulamentul galei prevedea închierea meciului după două knockdownuri pe rundă. Din această cauză luptătorul din Alba Iulia a pierdut meciul după prima repriză prin TKO.

După înfrângerea suferită, Cibu a declarat pentru Alba24 că revine la antrenamente cu lecția învațată pentru a efectua corecturile necesare.

Alături de echipa Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj se va pregăti și mai mult pentru a face un pas înainte spre noul sezon competițional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax