Connect with us
Publicitate

AIUD

„Inimioare pentru un zâmbet”, campanie umanitară de strângere de fonduri pentru un copil bolnav din Aiud. Unde va avea loc

Publicat

Campania umanitară de strângere de fonduri „Inimioare pentru un zâmbet”, organizată în sprijinul unui copil bolnav din Aiud, va avea loc joi, 22 februarie la Școala Gimnazială „Axente Sever” din municipiu.

„Comunitatea noastră este în aceste zile greu încercată  prin suferință unui copil.

Orice suferință a oricărui copil din această lume este grea.

Dar greutatea ei este nedrept de împovărătoare pentru ANDREI ROBERT. Are 14 ani și de mai bine de o jumătate de an trăiește prin spitale.

Diagnosticul lui este atât de grav încât ar speria și un adult puternic.

Pentru Andrei Robert nu este nimic mai important decât speranța că se va întoarce la școală, la colegii lui, la fratele geamăn.

Ar avea nevoie de un transplant de măduvă.

Noi nu putem finanța așa ceva.

Dar putem face începutul, putem da încredere copilului și familiei sale, putem aduce SPERANȚA că lucrurile ar putea evolua spre mai bine.

Asociația Maria Agapia organizează un „târg de inimioare” la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, în data de 22 februarie 2024, între orele 12 și 16.

În schimbul unei sume de bani, cât de mică, veți primi alături de recunoștință noastră O INIMIOARĂ care să vă amintească ce gest minunat ați făcut în această zi.

Donații pot fi făcute în contul asociației  RO15 RNCB 0005 0210 6334 0001 .

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0740 362470”, se arată în mesajul transmis de Asociația Caritabilă Maria Agapia Aiud.

sursa foto: arhivă foto, fotografie cu caracter ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax