Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inițiativă inedită de Giving Tuesday. Mai mulți stiliști din Alba Iulia îi vor tunde pe vârstincii din căminul de la Schit

Publicat

O parte dintre vârstnicii de la căminul din Alba Iulia vor avea un nou ”look” de Sărbătorile de Crăciun. Un grup de stiliști va tunde și va coafa gratuit peste 50 de persoane.

Inițiativa i-a aparținut Iuliei Niculescu, proprietara unui salon din Alba Iulia, care, împreună cu alți cinci hair-stiliști vor merge la azil în data de 3 decembrie 2019.

Aceștia vor lucra întreaga zi și chiar vor merge în saloane, dacă este cazul.

”De multe ori, o frizură nouă poate aduce o nouă stare de spirit: mai optimistă și mai încrezătoare, iar acesta ar putea fi unul dintre cele mai neașteptate cadouri în pragul Sărbătorilor. Inițiativa „STYLE and SMILE” își propune să reunească mai mulți stiliști din oraș pentru a oferi zâmbete unui grup de vârstnici din Alba Iulia. Această caravană organizată cu ocazia zilei de Giving Tuesday își dorește să aducă un zâmbet pe fața lor” a transmis Iulia Niculescu.

Pentru beneficiarii azilelor, deplasarea la un salon este dificilă, iar mulți dintre ei nici nu visează la așa ceva.

Giving Tuesday este o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune.

În marțea de după Black Friday și Cyber Monday, zile dedicate reducerilor și de shoppingului, lumea sărbătorește generozitatea și susținerea față de cei care au nevoie de ajutor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax