Connect with us
Publicitate

POLITICA

Iniţiativă PNL: Fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu vine la Alba Iulia pentru a discuta cu pensionarii

Publicat

Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii şi deputat PNL în Colegiul 3 Haţeg vine la Alba Iulia pentru a vorbi pensionarilor despre Legea pensiilor şi cum este ea folosită pe post de minge de ping-pong între Guvern, Parlament şi actualul preşedinte Traian Băsescu.

Anunţul a fost făcut vineri, de liberalul Rareş Buglea, care a precizat că vizita fostului ministru al Muncii reprezintă o prelungire a acţiunilor demarate de PNL Alba în vederea recupererării drepturilor pensionarilor. Mariana Câmpeanu se va afla la Alba Iulia în 27 mai, de la ora 15.00, iar întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia. „Pe lângă consultaţiile pe care le oferim pensionarilor, invităm un expert recunoscut la nivel naţional, care să poată oferi răspunsuri la problemele cu care se confruntă aceştia”, a explicat Rareş Buglea.

În declaraţiile oferite pentru presa naţională, Mariana Câmpeanu a subliniat de fiecare dată că, „deşi Curtea Constituţională i-a salvat pe pensionari de tăierea cu 15% a pensiilor, pe care Guvernul o dorea în vară, noua Lege a pensiilor este o lovitură chiar mai grea”. Potrivit fostului ministru al Muncii, respectiva lege nu ar fi de bun augur nici pentru actualii pensionari şi nici pentru cei care contribuie acum la bugetul asigurărilor sociale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax