Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Iniţiatorul proiectului „Alba Iulia – Capitala Culturală Europeană” renunţă la acesta

Publicat

Iniţiatorul mediatizatului proiect Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020, liberalul Florin Roman, a anunţat că renunţă la acesta, motivul fiind lipsa majorităţii USL în forurile administrative local şi judeţean.

„Întrucât nu avem majoritatea în CJ şi CLM Alba Iulia, anunț public că renunţ la proiectele mele, pentru care nu am avut suficientă susținere: Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană, sala polivalentă etc. Sper ca cei de la PDL să facă treaba buna, deși am mari îndoieli că un județ PDL va avea un viitor bun, într-o ţară în care USL câștigă devastator la nivel naţional”, a declarat Florin Roman.

Florin Roman a câştigat un mandat de consilier judeţean, alături de alţi colegi din USL, însă susţine că rămâne în opoziție la nivel local şi nu face nici un fel de blat sau înțelegere cu PDL.

Reamintim că proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” se bucură de sprijinul mai multor personalităţi locale, din mediul politic, cultural şi social.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. radu

    luni, 11.06.2012 at 23:42

    lasa vrajeala ca proiectul a fost strict pentru voturi, daca chiar iti doreai luptai in continuare pentru el sau stii si tu ca alba iulia nu are nici o sansa

  2. io

    marți, 12.06.2012 at 00:35

    Noapte buna Florin Roman!

  3. mimoza

    marți, 12.06.2012 at 15:00

    Atata bla-bla si te fofilezi la prima greutate…Nu poti sa lupti pentru un proiect in care atatia cred? Probabil e mai simplu sa dormi in scaun urmatorii 4 ani si sa dai vina pentru nerealizari pe lipsa majoritatii in consiliu. Rusine!!!

    • Amalia

      miercuri, 13.06.2012 at 11:00

      Cred ca spera la mai mult…. 4 ani consilier nu aduce multe venituri. Asteapata alegerile nationale…. ii da usl-ul un post caldut la Bucuresti. Atentie domnilor cu putere de decizie din usl! Chiar aveti nevoie de un astfel de om? Mai aveti cateva luni sa ganditi daca un om care renunta imediat ce da de greu va poate reprezenta cu succes!

  4. Amalia

    miercuri, 13.06.2012 at 10:51

    De-a dreptul jenant…. De ce nu renunta si la functia de consilier? Rusine!!!!!

  5. Amalia

    miercuri, 13.06.2012 at 10:56

    Ce nevoie are Alba Iulia de un astfel de consilier , care atunci cand da de greu fuge cat il tin picioarele! Imi pare rau ca l-am votat si imi pare si mai rau ca am avut incredere in el….

  6. Pingback: Ovidiu Jidveian: Ce se mai întâmplă cu Alba Iulia Capitală Culturală Europeană, proiectul adormit al autointitulatului Om al Marilor Proiecte? | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax