Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Înjunghiată în piept, în urma unui scandal cu soţul: O femeie de 37 de ani din Alba Iulia, transportată la spital

Publicat

O femeie în vârstă de 37 de ani din Alba Iulia a fost transportată la spital luni dimineaţă, după ce a fost înjunghiată în zona toracică. Din primele informaţii, leziunea ar fi apărut în urma unui scandal cu soţul.

Potrivit IPJ Alba, incidentul ar fi survenit în urma unui conflict între soţi, petrecut la o locuinţă de pe strada Andrei Mureşanu, nr. 82.

Scandalul nu a trecut neobservat nici înainte de incident, forţele de ordine fiind solicitate de două ori azi noapte prin apelul de urgenţă 112. Din nefericire, intervenţia oamenilor legii nu a reuşit să aplaneze conflictul, iar în cursul dimineţii, bărbatul ar fi recurs la gestul de a-şi înjunghia soţia.

UPDATE, ora 9.30: Femeia prezenta trei plăgi înjunghiate, două sub sân şi una în zona gâtului.

Soţul femeii, principalul suspect de comiterea faptelor, a fost reţinut de poliţişti pentru audieri, în jurul orei 9.00.

În funcţie de rezultatele examenului medico-legal se va face încadrarea juridică a faptei, cea mai probabilă fiind cea de tentativă de omor.

Vă prezentăm comunicatul de presă transmis de IPJ Alba la ora 15.00:

„La data de 24.03.2014, orele 07.48, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă situată pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia, a avut loc un conflict în urma căruia o femei a suferit leziuni produse prin înjunghiere.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că în dimineaţa zilei de 24.03.2014, între D.M., de 37 de ani şi soţul acesteia, Iosif D., de 39 de ani, s-a produs un conflict, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei, în timp ce se aflau la locuinţa surorii bărbatului.

În aceste împrejurări femeia a fost atacată de către soţul său şi a suferit mai multe plăgi înjunghiate (toracice şi lareto – cervicale), produse cu ajutorul unui cuţit.

Victima a fost transportată la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă în vreme ce agresorul a fost reţinut şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate şi avându-se în vederea gravitatea leziunilor, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de Iosif D., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax