Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INS: Înmatriculările noi de vehicule pentru transportul pasagerilor au crescut cu 31,7 la sută. Situaţia pentru alte categorii de maşini

Publicat

autobuzeÎnmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut în această toamnă cu 31,7 la sută față de toamna trecută, au transmis vineri reprezentanții Institutului Național de Statistică. În trimestrul III 2016 comparativ cu același trimestru din anul anterior înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au crescut cu 13,1 la sută.

În trimestrul III 2016 comparativ cu trimestrul similar din anul 2015, înmatriculările de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat atât creșteri cât și scăderi. Scădere s-a înregistrat la categoria autobuze și microbuze cu 60,7 la sută.

În aceeași perioadă, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au crescut cu 16,3 la sută la categoria autocamioane, cu 16,2 la sută la categoria remorci și semiremorci și au scăzut cu 4,8 la sută la categoria autotractoare.

Față de trimestrul II 2016, în trimestrul III 2016 înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 32,9%, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 2,4 la sută.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax