Connect with us
Publicitate

BLAJ

Înscriere la Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Blaj, din cadrul UBB. Condiții de admitere

Publicat

Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Blaj din cadrul Universității Babeş-Bolyai Cluj-Napoca organizează înscrieri pentru admiterea în anul universitar 2020-2021 l  învăţământ de zi nivel licenţă cu durata studiilor de 4 ani sau nivel master cu durata studiilor de 2 ani.

Facultatea se adresează atât absolvenţilor de liceu şi tinerilor care doresc să devină preoţi, cât şi laicilor sau mirenilor, băieţi sau fete, bărbaţi sau femei, care doresc să-şi lărgească orizontul credinţei, să-şi aprofundeze motivaţiile propriei vieţi şi chiar să participe la acţiunea pastorală, didactică şi social-educativă a Bisericii.

Facultatea oferă un program de cursuri bogat şi actual dar şi preocuparea pentru cultivarea unei autentice vieţi spirituale.

Perioada de înscriere este între 10 – 23 iulie și 07-11 septembrie.

Admiterea va consta din depunerea dosarelor de înscriere la secretariat și un colocviu online, în vederea ocupării locurilor bugetate sau cu taxă.

Mai multe detalii se pot obține la sediul Facultăţii de Teologie din Blaj, str. Piaţa 1848 nr. 1, telefon nr. 0258-710.440 sau 0745-915.934 sau pe gct.ubbcluj.ro.

Foto și informații: E-communio.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 16.07.2020 at 18:17

    Macar stim ca astia nu emigreaza. Aia care emigreaza au alte contracte, mai ascunse.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax