Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Înscrierea la liceu: Termen de 10 zile pentru depunerea dosarelor. Cei nerepartizați mai au timp până în 19 iulie

Publicat

elevi

Elevii care au fost admiși la liceu în urma repartizării computerizate au 10 zile la dispoziție pentru a se înscrie. Depunerea dosarelor de înscriere la liceele la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 15 iulie şi 25 iulie.

Elevii care nu au participat la prima repartizare computerizată sau nu au fost repartizaţi vor putea completa fişe de opţiuni între 14 iulie şi 19 iulie. Cea de-a doua etapă computerizată a candidaţilor va avea loc în 22 iulie, iar depunerea dosarelor – între 23 şi 25 iulie. Cea de-a treia repartizare computerizată se desfăşoară în perioada 5 – 7 septembrie.

Repartizarea se desfăşoară în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de opțiunile exprimate de elevi. Media de admitere se formează din cea de la examenul de Evaluare Naţională şi cea generală de absolvire a claselor V-VIII.

Anul acesta, în judeţul Alba au participat 3.686 de elevi la examenul de Evaluare Naţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax