Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia, în timpul Festivalului ”Povești”. Condiții de participare

Publicat

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia. În timpul Festivalului de Teatru Povești, la Alba Iulia, vor avea loc ateliere interactive pentru copii. Este vorba despre copii cu vârste între 6 și 13 ani. 

Atelierul va fi coordonat de actrița-păpușar Georgiana Dinescu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XVII-a.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani și se desfășoară în perioada 19 – 25 mai 2024, de la ora 16:00, la Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Numărul maxim de cursanți este de 20. Durata atelierului se va stabili de comun acord cu coordonatorul. Prezentarea atelierului va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 10:00.

Înscrieri pe baza primul venit primul servit

Reprezentații teatrului au făcut o serie de precizări pentru cei interesați să își înscrie copiii.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail secretariat@teatrulalba.ro, după principiul primul venit, primul servit, unde vă rugăm să ne precizați: numele și prenumele copilului, vârsta, numele și prenumele unu părinte și numărul de telefon al acestuia.

CITEȘTE ȘI: Festivalul internațional de teatru ”Povești” la Alba Iulia, 19-25 mai 2024. PROGRAMUL spectacolelor. Cum pot fi cumpărate bilete

În cadrul atelierului se vor face o serie de exerciții și jocuri teatrale specifice copiilor, menite să le dezvolte atenția, ritmul, coordonarea mișcărilor și dezvoltarea imaginației.

Apoi, împreună cu coordonatorul, copiii își vor folosi imaginația și vor da viața personajelor propriilor povești!

Cine este Georgiana Dinescu

Georgiana Dinescu s-a născut la 17 aprilie 1985 în București și este actor păpușar, dar a jucat și în filme alături de actori celebri precum Chevy Chase (Vacuums 2003, reg. Luke Cresswell, Steve McNicholas), Mathieu Kassovitz (Amen 2002, reg. Costa-Gavras).

A apărut în diverse reclame, seriale și emisiuni tv, dar a realizat și dublaje pentru diverse seriale de desene animate. A făcut Liceul de Muzică Dinu Lippati din București, specializarea Actorie, iar în anul 2008 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”-București, specializarea Arta Actorului Mânuitor de Păpuși și Marionete.

Și-a continuat studiile urmând masteratul de Tehnologii Digitale în Spectacolul Contemporan din cadrul UNATC, pe care l-a absolvit în 2010 și în anul 2018 și-a câștigat titlul de doctor în domeniul Teatru, tot în cadrul UNATC.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax