Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înscrieri la meditaţii gratuite pentru elevii din Alba Iulia, clasele VIII și XII, până la sfârşitul lunii noiembrie, în cadrul programului PNL

Publicat

meditatiiDupă data de 1 decembrie va începe programul de meditații gratuite implementat de PNL Alba. Disciplinele la care se vor constitui grupe de elevi care să beneficieze gratuit de pregătire sunt următoarele matematică și limba și literatura română – pentru clasa a VIII-a, istorie, matematică, geografie și limba și literatura română – pentru clasa a XII-a. În cazul în care vor exista solicitări, se mai pot asigura pregătiri și la fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie. 

Programul demarat în 2011 (de către PNL Alba Iulia) de meditații gratuite este destinat elevilor care învață la unități de învățământ din Alba Iulia, transmit reprezentanţii organizaţiei. Este un program prin care se încearcă oferirea de sprijin elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală.

Ca și până acum, programul se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme. Aceasta însă nu înseamnă că alți elevi care doresc să fie beneficiari ai acestui program vor fi respinși.

Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice  care sunt fie membri, fie simpatizanți ai ACL Alba Iulia. De asemenea, poti participa şi alţi profesori, mai susţin sursele citate.

Părinții elevilor care vor să-și înscrie copiii în acest program sunt aşteptaţi la sediul PNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28 sau pot suna la 0258.810911, până la sfârșitul săptămânii viitoare. Elevii se pot înscrie singuri, folosind aceleași date de contact.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax