Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înscrieri la școlile de poliție, până în 14 mai. IPJ Alba a prezentat elevilor din Alba detalii despre cariera de polițist

Publicat

Înscrieri la școlile de poliție. Cei interesați de o carieră de agent de poliție mai pot depune cereri până marți, 14 mai. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba sportivă va fi în perioada 25-21 mai, iar proba scrisă este programată în 15 iunie. Examinarea medicală va fi în 19 iunie-21 iulie, în funcție de programări.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Pentru candidații din județul Alba, cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ab.politiaromana.ro.

Vezi Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Acte necesare, calendar probe, condiții pentru candidați

Cariera de polițist, prezentată elevilor din Alba

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au împărtășit luni, 13 mai, din experiența lor, în fața a peste 200 de elevi din două unități de învățământ, interesați de profesia de polițist.

Au fost discutate aspecte legate de abilitățile necesare unui polițist, avantajele oferite tinerilor care urmează școlile de poliție.

Aceștia au fost invitați să se gândească la posibilitatea alegerii unei cariere în poliție și încurajați să se pregătească din timp pentru un eventual examen de admitere.

Elevilor de le-au fost oferite informații despre școlile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, care pregătesc agenți de politie, precum și condițiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească, pentru a participa la concursul de admitere la o astfel de instituție de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax