Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înscrieri pentru cursurile de surori voluntare de Cruce Roşie

Publicat

În cadrul organizaţiei Crucea Roşie Filiala Alba, 51 de surori voluntare au fost iniţiate  în domeniul sanitar şi al îngrijirii bolnavilor. Acestea au trecut cu succes de  examene şi au intrat în posesia certificatului de absolvire. Şi alte persoane interesate să participe la cursurile de surori voluntare de Cruce Roşie sunt invitate să se înscrie pentru următoarea sesiune, ce va fi organizată la nivelul subfilialelor din judeţ: „Cursurile se efectuează în baza Legii 139/1995, modificată şi completată cu Legea 524/2004, are recunoaştere internaţională şi durează 1 an, respectiv 13 ianuarie – 22 septembrie 2011. Participarea la un astfel de curs conferă o şansă în plus integrării pe piaţa muncii, dar şi posibilitatea de a acumula cunoştinte de bază cu privire la domeniul medical şi de a acorda în mod corect primul ajutor”, a transmis directorul Crucea Roşie Filiala Alba, Adrian Duşa.

Înscrierile la cursul de surori voluntare, pentru pentru ediţia 2010-2011 se poate face până la începutul lunii ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax