Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Înşelăciune de 10.000 de lei prin SMS, la Roşia Montană. Suspectul, din Brăila, a fost arestat preventiv

Publicat

mesaje

O persoană din Roşia Montană a fost victima unei înşelăciuni prin telefon, în urma căreia a fost păgubită cu suma de 10.000 de lei. La o lună după reclamarea ţepei, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect, un tânăr din Brăila.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 11.11.2011, C.E., de 20 de ani, din municipiul Brăila, a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei persoane din comuna Roşia Montană, judeţul Alba, prin care o anunţa că a câştigat un premiu în valoare de 15.000 euro din partea unei cunoscute companii de telefonie mobilă, cu condiţia de a depune suma de 10.000 lei la un oficiu poştal din Brăila. Victima a depus suma de bani pe numele suspectului, moment din care acesta nu a mai răspuns la telefon”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Miercuri, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Procurorii au acceptat propunerea, astfel că suspectul a fost arestat preventiv.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Gigel

    joi, 15.12.2011 at 13:45

    Stati asa, parca rosienii erau saraci lipiti, nu??

    • cosmin

      vineri, 16.12.2011 at 09:30

      pai tocmai pentru ca sunt saraci le este altora atat de usor sa-i pacaleasca. cel mai probabil banii erau de pe casele vandute sau la fel, terenuri vandute din zona aia. cine a gandit chestia asta nu a gandit-o degeaba, stia el ce face.

  2. Pingback: Înşelăciune de 10.000 de lei prin SMS, la Roşia Montană. Suspectul este din Brăila şi a fost prins | Braila in 24 de ore

  3. tembel

    joi, 15.12.2011 at 22:54

    cat de tembel sa fi sa trimiti la o persoana necunoscuta 100 de milioane . :)))) . Romana prost

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax