Connect with us
Publicitate

ABRUD

Înșelătoria ”Burlanul”, din nou în județul Alba. Bătrân din Abrud, victimă a ”meșterilor” care i-au cerut o sumă uriașă de bani

Publicat

Înșelătoria ”Acoperișul” sau ”Burlanul” face din nou victime în județul Alba. Un vârstnic din Abrud a fost forțat să le dea unor ”meșteri” o sumă mult mai mare de bani decât cea cu cu care se înțelesese cu ei inițial. Până la urmă, cazul a ajuns la Poliție. 

Cinci bărbați din județul Timiș, care ar fi înșelat un vârstnic din Abrud în contextul efectuării unor lucrări de reparație la burlanele casei, au fost identificați de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 6 mai 2022, polițiștii de investigații criminale din Abrud au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani, toți din Timișoara, județul Timiș, ca persoane bănuite de săvârșirea unei înșelăciuni.

Vezi și: Atenție la înșelătoria ”Acoperișul”, reapărută în Alba Iulia. Oferte ”otrăvite” plasate pe parbrizele mașinilor din oraș

Se pare că, la data de 27 octombrie 2021, aceștia ar fi abordat un bărbat, de 73 de ani, din Abrud, căruia i-ar fi propus să îi repare jgheaburile de colectare a apei pluviale.

La finalizarea lucrării, vârstnicului i-a fost cerută o sumă mult mai mare față de înțelegerea avută inițial, reușind să obțină de la acesta, suma de 16.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului. Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax