Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înşelătorie cu „super-ofertă” la scutece, pe internet. Tânără din Târgu Jiu, cu dosar penal la Sebeş

Publicat

Poliţiştii din Sebeş au identificat-o pe o tânără din Târgu Jiu, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înşelăciune în dauna unei femei din Sebeş, prin intermediul unei reţele de socializare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat-o pe o tânără de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune cu un prejudiciu de 570 de lei.

În perioada 13 februarie – 13 iunie 2017, tânăra ar fi postat pe o reţea de socializare anunţuri prin care oferea, spre vânzare, scutece şi produse cosmetice pentru copii, la prețuri foarte avantajoase, împrejurare în care o femeie de 32 de ani, din Sebeş i-ar fi transmis suma de 570 de lei, reprezentând contravaloarea a două comenzi.

Ulterior, tânăra nu a mai onorat comanda şi nici nu a mai putut fi contactată de victimă.

Faţă de aceasta, poliţiştii din Sebeş continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune dar şi pentru stabilirea întregii ei activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax