Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INSP: Peste 80% din cazurile de COVID-19 din ultima săptămână, la persoane nevaccinate

Publicat

Peste 80% din cazurile de Covid-19 înregistrate în ultima săptămână în România au fost raportate la persoane nevaccinate, potrivit raportului săptămânal al Institutului Național de Sănătate Publică (INSP). De asemenea, în săptămâna 19 – 25 iulie, toate decesele cauzate de COVID-19 au fost la persoane nevaccinate. 

Potrivit INSP, în săptămâna 19 – 25 iulie 2021, 51,9% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Ilfov, Iași, Cluj și Timiș.

În ceea ce privește decesele, 77 % din totalul acestora au fost înregistrate in București, Bihor, Iași, Arad și Botoșani. Toate decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

INSP susține că 82,4 % din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

De la începutul pandemiei până acum 1 din 77 de cazuri a fost înregistrat la personal medical, 86,1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 57,5% din decese au fost la bărbați. De asemenea, potrivit statisticilor, 94,6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax