Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba și-a îmbogățit echipa cu încă trei ofițeri și nouă subofițeri

Publicat

Trei ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi şi nouă subofiţeri, absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni au fost repartizaţi începând cu 1 decembrie la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

După parcurgerea unui program de integrare profesională coordonat de cadre cu experienţă, ei vor fi repartizaţi la structurile operative din cadrul inspectoratului pentru a executa misiuni din sfera de competenţă a Jandarmeriei Române. Sublocotenenţii George-Răzvan Milăşan, Nicu Manolache, Tudor Manole şi sergenţii majori Iuliu-Daniel Alupei, Marius-Ioan Brănescu, Florin-Ovidiu Florea, Darius-Andrei Pătrînjan, Mihai-Dan Vasiliu, Cristian Suciu, Adrian-Petru Almaş, Alexandru Teodor Sucutărdean şi Vicenţiu-Adrian Rusu vor urma un intens program de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare atât la misiunile de ordine publică, cât şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul acestora.

Inspectorul şef al Jandarmeriei Alba, colonelul Herţa Ioan Onac, le-a urat bun venit tinerilor jandarmi şi le-a adresat următorul mesaj: „Vă felicit pentru alegerea făcută, vă urez mult succes în cariera pe care dumneavoastră aţi ales-o şi vă reamintesc că a fi jandarm este un mod de viaţă, în care trebuie să se împletească armonios temperamentul dinamic, spiritul riguros şi sacrificiul. Vă asigur de întreg sprijinul şi susţinerea noastră, a tuturor cadrelor din Jandarmeria Alba, alături de care aştept de la dumneavoastră să daţi dovadă de voinţă, determinare, competitivitate, curiozitate intelectuală şi dorinţă de lucru în echipă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax