Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei inspectori şcolari și mai mulți directori de unităţi de învăţământ din Alba și-au pierdut funcțiile

Publicat

isj alba_ansamblu

Inspectoratul Şcolar Alba a efectuat mai multe modificări în rândul celor care deţin funcţii de inspector şcolar, dar și la nivelul mai multor unităţi de învăţământ din județ. Au fost înlocuiți trei inspectori școlari, decizie confirmată de angajații ISJ, dar și un număr de aproximativ 30 de directori.

Potrivit inspectorului Iuliana Șarlea, inspector pentru descentralizarea instituțională, Codruța Lodroman a luat locul Antoninei Panait, la specializarea activităţi extraşcolare,  în vreme ce Corina Radu i-a luat locul Georgetei Bădău, la Limbi moderne. Alina Bud a înlocuit-o pe Cristina Comăniciu, la Integrare europeană şi proiecte comunitare.

La capitolul directori schimbaţi din funcţie,  până la această oră am aflat doar că la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, profesorul Ioan Marinescu a fost înlocuit cu profesorul Dan Anca.

UPDATE: Reprezentanţii IŞJ Alba au confirmat oficial detaşarea pe funcţii de inspector şcolar a celor trei persoane:

Lidia Corina Radu, de la Liceul Teoretic Teiuş a fost detaşată ca inspector şcolar de specialitate pentru limbi moderne.

Codruţa Lodroman, de la Şcoala “Ion Agârbiceanu” Alba Iulia a fost numită, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector pentru activităţi extraşcolare.

Alina Paula Bud, titular la Palatul Copiilor Alba Iulia a fost detaşată în funcţia de inspector şcolar de specialitate pentru Integrare europeană şi proiecte comunitare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. a

    luni, 20.08.2012 at 22:08

    si stim ca Alina are competentele necesare…. asa e? cum a obtinut postul de inspector? dar oare nota la titularizare, atunci cand a luat o nota foarte mare, oare cum a luat-o? Romania noastra….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax