Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inspectori sub acoperire în turism. Guvernul modifică legea pentru a permite verificări incognito la unităţi de cazare

Publicat

statiune turistica

Neregulile din spaţiile de cazare şi din staţiuni vor fi descoperite cu ajutorul inspectorilor sub acoperire în turism. Guvernul a modificat legea turismului, pentru a permite aceste verificări.

„În noua lege a turismului sunt şi noutăţi în domeniu, cum ar fi noile metode de control tip „mystery guest”. Aceasta este o măsură în plus prin care Ministerul Turismului se va putea asigura că nivelul serviciilor turistice este la standarde corespunzătoare. Practic, inspectorii de control de la Ministerul Turismului vor putea efectua controale fără să-şi decline identitatea până la sfârşitul controlului pentru a beneficia de o experienţă reală a oricărui turist”, declară Bogdan Trif, ministrul Turismului, citat de digi24.ro.

O altă prevedere introduce obligativitatea pentru administratorii site-urilor sau platformelor dedicate închirierii de spaţii de cazare de a nu promova anunţurile pentru structuri neclasificate sau neînregistrate.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax