Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Inspectorii ITM Alba continuă acţiunile de control pentru munca la negru. Au fost aplicate amenzi de peste 40.000 de lei

Publicat

Horaţiu Puiu, Inspector şef ITM Alba

Campania de combatere a fenomenului de muncă la negru desfăşurată de angajaţii ITM Alba a continuat în perioada 11 iulie-15 iulie. Inspectorii ITM Alba împreună cu Garda Financiară, IPJ Alba și reprezentanți ai Jandarmeriei au controlat 50 de unități.

Inspectorii au depistat 108 deficienţe și trei persoane care lucrau fără forme legale de angajare. În urma controlului s-au aplicat 17 sancțiuni, dintre care 6 amenzi în cuantum de 38.500 de lei. Din această sumă,  30.000 de lei a reprezentat amenzi pentru muncă nedeclarată. Au fost aplicate şi 11 avertismente. Societăţi amendate au fost „Molnar Mol Exim” SRL, „Montana RO” SRL si „Costel Forest” SRL.

În ceea ce privește domeniul sănătății și securității în muncă, au fost controlate 64 de unități, unde au fost constatate 86 de nereguli, dintre care 84 sancționate. Au fost formulate amenzi în valoare de 3.000 de lei, dar şi avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax