Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Inspectorul ITM Hunedoara Puiu Dişa, judecat în stare de arest preventiv

Publicat

Puiu Dişa, inspector de muncă în cadrul ITM  Hunedoara a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform unui comunicat de presă făcut public, joi, de DNA, inculpatul, în calitatea sa de inspector de muncă, a pretins, la data de 26 octombrie 2010, de la un administrator al unei societăţi comerciale din Hunedoara suma de 1.000 de lei. În schimbul acestor bani, Puiu Dişa ar fi promis denunţătorului că va închide ochii în faţa neregulilor identificate la dispoziţiile legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

Inculpatul se află în prezent după gratii, ca urmare a hotărârii de arestare preventivă pentru 29 de zile, pronunţată în 27 octombrie de Tribunalul Alba. Puiu Dişa va fi trimis în judecată la Tribunalul Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax