Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inspectorul şcolar general Dorin Sandea a fost admis la etapa online a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi

Publicat

Dorin Sandea, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, a fost admis la etapa online a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru Corpul Naţional de Experţi în management educaţional. Pe lista publicată de ISJ Alba se află 63 profesori din judeţul Alba.

În lista publicată de ISJ Alba figurează şi numele inspectorului şef, Dorin Sandea. După publicarea listei candidaţilor admiși în etapa de selecție online, urmează verificarea conformităţii declaraţiilor din formularul de înscriere cu criteriile prevăzute la art. 2 din Metodologie, în baza documentelor din portofoliul depus. Până în 14 august, profesorii au putut să depună dosarele pentru a treia serie de concurs, iar până în 24 august  se realizează validarea acestora.

Reamintim că şeful Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dorin Sandea, nu a fost admis să participe la seria trecută a concursului național de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de Experți în management educațional, din motivul că nu a fost îndeplinită condiția prevăzută la Art. 2 Litera A din OMECTS nr. 5549 din 6. 10. 2011 („Art.2 – La concursul de selecție pentru dobândirea calității de membru al corpului național de experți în managementul educațional poate participa orice cadru didactic care îndeplinește cumulativ următoarele condiții: a) face dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional”).

În acelaşi timp, concursul pentru ocuparea postului de inspector general al ISJ Alba a fost suspendat. Potrivit inspectorului general Dorin Sandea, Ministerul Educaţiei Cercetărilor Tineretului şi Sportului a decis amânarea concursului, ca urmare a activităţilor desfăşurate de ISJ în perioada iulie – septembrie. MECTS anunţă ca acesta se va relua la o dată care va fi stabilită ulterior.

Din cauza faptului că în intervalul iulie- septembrie, în cadrul Inspectoratelor şcolare judeţene s-au organizat diferite examene de bacalaureat, definitivat sau titularizare, pentru buna desfăşurare a acestora, MECTS a decis suspendarea concursului pentru ocuparea funcţiei de şef  al  Inspectoratului Şcolar Judeţean, urmând a acesta să fie reluat la o dată stabilită ulterior. Potrivit datelor prezentate anterior, înscrierile la concurs ar fi avut loc în perioada 27 iulie-3 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alabala

    luni, 24.02.2014 at 01:13

    Ma intreb in ce poate fi expert Sandea!!! Om mai incompetent ca el nu exista pe pamant!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax