Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Instagram schimbă modul de afișare a postărilor. Vrea să echilibreze lupta dintre marii creatori de conținut și utilizatorii mici

Publicat

Instagram schimbă modul de afișare a postărilor. Compania Meta, cea care deține Instagram, vrea să echilibreze lupta pe ”feed-ul” aplicației. În acest caz va schimba algoritmul de afișare al postărilor. 

Vizați sunt marii creatori de conținut, dar și userii mai mici ai aplicației. De asemenea schimbările vizează și postările originale.

În primul rând asta înseamnă ca vor apărea mai des postări originale, cu conținut original, în detrimentul celor repostate.

Conținutul original va apărea mult mai des

Spre exemplu un cont care are conținut original va fi mult mai vizibil în recomandări decât un cont care repostează alte conținuturi. Asta va trage în spate conturile agregatoare.

Utilizatorii mai mici versus marii creatori de conținut

Va fi modificat și algoritmul de la Reels. Reels-urile sunt video-urile făcute de utilizatori care apar după un anumit algoritm. Însă de cele mai multe ori doar marii creatori de conținut apar pe feed-ul utilizatorilor.

Meta vrea să schimbe algoritmul și să aducă în față și utilizatorii mai mici, cei care au mai puține like-uri la profil, dar care au conținut original.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax