Connect with us
Publicitate

BLAJ

Instalația de sonorizare a unei biserici din Blaj, furată de hoți. Un bărbat a fost reținut, o tânără este și ea suspectă

Publicat

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care este bănuit că, împreună cu o tânără, ar fi sustras instalația de sonorizare dintr-o biserică din municipiu. Acesta va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 25 noiembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din municipiu, care este bănuit de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 18/19 octombrie 2021, împreună cu o tânără de 20 de ani, din Blaj, ar fi pătruns, prin efracție, într-o biserică din municipiu și ar fi sustras o stație de amplificare, 4 boxe și două microfoane.

În cursul zilei de azi, 26 noiembrie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Foto: Arhivă

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    vineri, 26.11.2021 at 17:47

    Se pregătea și omul de sărbători.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax