Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Instanțele din Alba au revenit la normal, cu excepția Tribunalului, unde protestele continuă. Neînțelegeri între magistrați

Publicat

justitie

Toate instanțele de judecată din județ, cu excepția Tribunalului Alba, și-au reluat activitatea și au renunțat momentan la protestele împotriva eliminării pensiilor de serviciu.

De luni, Curtea de Apel Alba Iulia și judecătoriile din Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș și Alba Iulia au început să rejudece toate cauzele aflate pe rolul instanțelor respective.

Excepție face însă Tribunalul Alba.

Potrivit unor surse juridice, situația la Tribunalul Alba este una tensionată. Mai exact, în urma adunării generale, în care majoritatea magistraților au decis continuarea protestului, au existat judecători care nu au fost de acord cu decizia colegilor.

Sursele mai spun că unii magistrați de la Tribunalul Alba au afirmat că la completele lor de judecată activitatea va fi una normală, adică vor judeca toate cauzele, chiar dacă colegii lor protestează.

Justiția din Alba, dar și țară a fost blocată pentru mai bine de două săptămâni din cauza protestelor la care au participat judecători, procurori și personal auxiliar.

Protestele au vizat păstrarea pensiilor de serviciu, dar au fost în zadar, deoarece în 28 februarie Camera Deputaților a adoptat, cu 247 de voturi pentru și 21 de abțineri eliminarea acestora.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Un cititor

    marți, 11.02.2020 at 13:00

    Sa va fie rusine,numai voi munciti in tara asta cu doua capete,cu patru maini,mancati cu doua guri,aveti salarii astronomice,va trebuie si pensii pe masura,sunt curioasa sa va vad fluturasul de salariu pe luna februarie,va trebuie greva si pensii speciale cand cu salariul pe un an va puteti cumpara o casa,sau orice masina,voi si bugetarii cu salarii de lux,iar de parlamentari nu mai vorbim,si-au facut salarii(PSD-ul)iar la pensionari si privati praf in ochi.Uitati-va la pretul alimentelor,serviciilor!!!!Numai voi traiti in aceasta tara de nimic!!!Sa va fie rusine!!!!

    • eu

      marți, 11.02.2020 at 18:05

      👍👍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax