Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Instituţia Prefectului: 13 localităţi din judeţ, printre care şi Alba Iulia nu au lucrările de inventariere a terenurilor finalizate. Luna februarie, termen final

Publicat

cadastru Luni, la sediul Instituţiei Prefectului Alba s-a desfăşurat şedinţa Colectivului tehnic de coordonare şi monitorizare a activităţii comisiilor locale de inventariere a terenurilor. În prezent 82% din lucrări sunt finalizate la nivelul judeţului Alba, 65 de localităţi din totalul de 78 având lucrările definitivate şi avizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Potrivit subprefectului Cornel Murg, comisiile de inventariere  a terenurilor care nu au lucrările finalizate în prezent sunt în număr de 13 localităţi, printre care şi Alba Iulia.

Luni a avut loc şedinţa Colectivului tehnic de coordonare şi monitorizare a activităţii comisiilor locale de inventariere a terenurilor organizate potrivit Legii nr.165/2013. Colectivul, constituit prin Ordinul nr.281 al Prefectului, este format din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba, Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Direcţiei Silvice Alba, Agenţiei Domeniilor Statului şi este coordonat de subprefectul judeţului Alba,  Cornel Murg.

În cadrul şedinţei s-a realizat o analiză a stadiului lucrărilor de inventariere a terenurilor în cadrul unităţilor administrativ teritoriale din judeţ. În prezent 82% din lucrări sunt finalizate la nivelul judeţului Alba, 65 de localităţi din totalul de 78 având lucrările definitivate şi avizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, conform Legii nr. 165/2013.

Comisiile care nu au lucrările finalizate în prezent sunt în număr de 13. Este vorba despre următoarele localităţi: Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Blandiana, Crăciunelu de Jos, Ighiu, Întregalde, Mihalţ, Ocna Mureş, Sântimbru, Vinţu de Jos, Zlatna. În cadrul întâlnirii s-au stabilit termene precise şi clare, în care comisiile locale să finalizeze lucrările de inventariere. Termenul final fixat pentru definitivarea lucrărilor este luna februarie”, a precizat subprefectul Cornel Murg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax