Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Instituția Prefectului: Luni, 30 iulie, nu se eliberează pașapoarte temporare, acte pentru înmatriculări și permise auto

Publicat

cj alba prefectura

Instituția Prefectului anunță că luni, 30 iulie 2012, după referendum, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Alba nu va elibera paşapoarte simple temporare, în termen de 2 ore. De asemenea, activităţile de primiri şi eliberări acte, atât pentru înmatricularea vehiculelor, cât şi pentru permisele auto vor fi reprogramate pentru 31 iulie.

De asemenea, examinările pentru obţinerea permisului de conducere, atât la proba practică, cât şi la cea teoretică, se reprogramează tot pentru data de 31 iulie 2012.

Activităţile Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se reprogramează din 30 în 31 iulie 2012, ca urmare a implicării poliţiştilor din cadrul serviciului în activităţile desfăşurate cu ocazia Referendumului pentru demiterea preşedintelui României din data de 29 iulie 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax