Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Instituțiile publice din Alba și România pot concura într-o competiție de bune practici. Ce criterii trebuie să îndeplinească

Publicat

Instituțiile publice din Alba, dar și din România, pot concura într-o competiție a celor mai bune practici din administrația publică. Este vorba despre o competiție lansată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

În cadrul competiției instituțiile care se vor înscrie vor fi punctate în funcție de mai mulți factori. Ajunsă la cea de a XIV-a ediție, în 2022, se vor puncta comunitățile bazate pe sustenabilitate, digitalizare publică și unde se implementează educație pentru noua generație.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) lansează în data de 18 iulie 2022, Competiția celor mai bune practici din administraţia publică din România.

Aflată la cea de-a XIV-a ediţie, competiţia ANFP oferă ocazia instituţiilor şi autorităţilor publice de a-şi face cunoscute practicile administrative inovative şi eficiente, proiectele de succes care au produs rezultate valoroase şi sustenabile.

Tematicile stabilite pentru ediţia 2022 sunt:

Pilonul 1: Comunități decente, reziliente, sustenabile

Pilonul 2: Servicii publice digitalizate

Pilonul 3: Educaţie pentru noua generaţie.

Bunele practici se transmit online, la adresa de email bunepractici@anfp.gov.ro, până la data de 16 septembrie 2022. Acestea vor fi evaluate de către evaluatori externi, iar premierea şi promovarea se va face în cadrul conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, care va avea loc în luna noiembrie a anului 2022.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax