Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comitetul de Dezvoltare Rurală a discutat despre subvenţiile din agricultură şi protecţia mediului

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a găzduit, joi, întâlnirea Comitetului de Dezvoltare Rurală. În cadrul evenimentului la care au participat reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba, ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Alba, dar şi experţi bancari şi fermieri au fost dezbătute probleme privind protecţia mediului împotriva poluării cu nitriţi şi nitraţi din surse agricole, dar şi alte aspecte referitoare la dezvoltarea rurală.

Printre subiectele aduse în discuţie s-au numărat subvenţiile pe unitatea de suprafaţă în sector vegetal şi zootehnic, dar şi produse ce pot fi utilizate în dezvoltarea fermei. Inivitaţi speciali la discuţii au fost Nicolae Pienar de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba, Felicia Hondola – director Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Alba şi Magdalena Bene, din partea fermei ecologice Sâncrai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax