Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Întâlnire de taină între liderii PNL și Klaus Iohannis. Președintele le-a spus liberalilor să se pregătească de guvernare cu USR

Publicat

iohannis

Mai mulți lideri PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au participat marți seară la o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, care a avut loc la Vila Lac, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întrevedere.

Potrivit acestora, șeful statului le-a transmis liderilor liberali mesaje de încurajare înaintea alegerilor parlamentare și le-a spus să se pregătească de guvernare împreună cu USR.

De asemenea, șeful statului le-a mai spus celor de la PNL că pandemia de coronavirus a fost gestionată mulțumitor și că încep să apară rezultate pozitive.

Potrivit surselor citate, președintele le-ar mai fi spus liberalilor că, dacă pandemia evoluează pe o pantă descendentă, nu va mai fi nevoie de impunerea unor noi restricții pe viitor. Totuși, șeful statului le-a spus că școlile nu ar trebui deschise până nu scad cifrele privind infectările și desele.

Potrivit surselor citate, în momentul în care unul dintre liberali i s-a plâns președintelui de faptul că Dacian Cioloș vorbește mult despre funcția de premier, mai ales la Bruxelles, Klaus Iohannis ar fi exclamat: ”Aveți viitorul premier lângă voi!”.

Articolul complet poate fi citit pe G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex M

    miercuri, 25.11.2020 at 07:25

    Cum poate sti presedintele pnl rezultatele alegerilor inainte cu o saptamana??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax