Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlnire EMOȚIONANTĂ a unui copil, cu salvatorii săi. Cum a intervenit un paramedic de la ISU Alba, aflat în timpul liber

Publicat

Întâlnire emoționantă între un copil și salvatorul său. Gabriel Alexa, paramedic la ISU Alba, aflat în timpul liber, a intervenit la un accident și a reușit să îl ajute în momentele critice pe un copil peste care căzuse o poartă de fotbal.

Pompierul era împreună cu fiica sa la o zi de naștere, la o pensiune din Aiud, când s-a întâmplat accidentul. Fără să stea pe gânduri, a intervenit imediat și i-a acordat primul ajutor copilului aflat în stare gravă. A sunat și la 112 unde a oferit informații specializate, astfel încât echipajul de pe ambulanța care a venit imediat la fața locului a știut din start ce trebuie să facă.

Copilul a fost transportat la Alba Iulia, apoi la Târgu Mureș. După ce și-a revenit, acesta a vrut să îl cunoască pe pompierul care i-a salvat, cel mai probabil, viața. Așa s-a ajuns la o întâlnire emoționantă.

Prim-adjunctul șefului ISU Alba, Ovidiu Costea, a spus povestea pe scurt pe contul său de Facebook.

”O întâlnire emoționantă!
Felicitări SMURD Aiud și SMURD TIM Alba! Felicitări Gabriel Alexa, pompier / paramedic SMURD care, aflat în timpul liber, a acordat primul ajutor copilașului grav rănit în urma unui nefericit accident!

Felicitări Dina Tomuța și celorlalți pompieri, medici și asistenți care au acordat primul ajutor micuțului curajos! Minunile chiar există!”, a scris pe contul său de Facebook prim-adjunctul șefului ISU Alba, Ovidiu Costea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax