Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlnire importantă la PSD pentru aprobarea listei la Europarlamentare. Dragnea, așteptat să vină de la spital

Publicat

dragnea

Comitetul Executiv al PSD (CEX) se reuneşte luni de la ora 12.30, unul dintre principalele puncte pe agendă fiind validarea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, potrivit liderilor partidului.

Nu e clar dacă la ședință va participa și Liviu Dragnea, despre care Codrin Ștefănescu a spus duminică dimineață că ar fi ajuns din nou la spital din cauza durerilor la spate.

Liderul PSD nu a mai avut nici o apariție publică din 16 martie, când a participat la ședința PSD Ilfov.

Realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena 3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare. Potrivit acestora, PSD o măsoară în sondaje pe jurnalista Carmen Avram.

Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Carmen Avram este soția jurnalistului Adrian Ursu.

La PSD, cap de listă ar urma să fie Rovana Plumb, care speră să fie propusă și la funcția de Comisar European din partea României în viitorul executiv de la Bruxelles, au mai declarat surse din partid.

Alte nume care ar putea figura pe lista PSD la europarlamentare sunt: Ioan Mircea Pașcu (europarlamentar), Dan Nica (europarlamentar), Natalia Intotero (ministru pentru românii de pretutindeni), Maria Grapini (europarlamentar), preotul Chris Terhes (militant anti-DNA), Dragoș Benea (Liderul PSD Bacău), Doina Pană (fost ministru al apelor și pădurilor) și posibil Ilan Laufer (fost ministru pentru mediul de afaceri).

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax