Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlnire organizată de autoritățile locale din Alba Iulia, împreună cu părinţii elevilor de clasa a VIII-a, pe tema admiterii la liceu

Publicat

elevi

Reprezentanţii administraţiei locale şi ai principalelor colegii liceale din Alba Iulia s-au întâlnit recent cu părinţii elevilor de clasele a VIII-a de la Şcoala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, pentru a discuta pe tema admiterii la liceu – sesiunea 2012.

Întâlnirea a avut ca temă de discuție ,,Orientarea școlară – oportunități și aspirații” și a avut ca scop rezolvarea problemelor cu care se confruntă elevii după perioada gimnazială.

Au fost rezolvate și dezbatute deopotrivă și întrebările părinților legate de rețeaua liceală a municipiului, profilurile existente, admiterea din anul 2011, dar și aspecte legate de pregătirea admiterii la liceu.

Autoritațile locale au asigurat că, datorită actualității temei și a nevoii de orientare spre ruta profesională, vor continua cu astfel de evenimente, cu sprijinul și implicarea școlilor și asociațiilor neguvernamentale care activează în domeniul educației.

Întâlnirea a fost organizată de Primăria Alba Iulia şi Asociaţia „Agora”. Au participat la discuţii viceprimarul Paul Voicu și purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Coșer, directorul Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Valer Cerbu, directorul adjunct al Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian”, Cristian Dinca, directorul Şcolii „Vasile Goldiş”, Teofil Florea şi profesorii Daniela Cetean, Sebastian Onac, psiholog Ildiko Szylagyi Gyori.

Ema CRACIA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax