Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Întâlnirile exclusiviste ale aleşilor locali PD-L cu reprezentanţii Guvernului, criticate de primarii Opoziţiei

Publicat

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la Alba IuliaÎntâlnirile pe care reprezentanţii Guvernului le-au avut, la Alba Iulia, exclusiv cu primarii democrat-liberali şi reprezentanţi ai administatiei judeţene PD-L au început să fie tot mai deranjante pentru unii primari din opoziţie. Aceştia consideră că ar fi fost normal ca miniştrii care s-au perindat prin judeţul nostru să se întâlnească cu toţi aleşii locali pentru a discuta problemele administrativ-teritoriale şi să nu facă din vizitele oficiale campanie electorală.

Despre acest lucru, primarul din Stremţ, social-democratul Traian Popa, a declarat:  „Este inadmisibil. Tot felul de miniştri s-au perindat în teritoriu, la Alba Iulia şi s-au întâlnit cu primarii PD-L, fără ca măcar să-i invite la discuţii şi pe ceilalţi primari, cel puţin pe cei din partea Partidului Social Democrat. Mă refer aici la miniştrii Elena Udrea, Traian Igaş, Teodor Baconschi şi la specialistul în problemele Franţei şi mai puţin ale României, domnul ministru Daniel Funeriu”.

Ministrul MAI, Traian Igas, la Alba Iulia

Potrivit acestuia, primarii pedelişti au fost chemaţi pentru a discuta despre alegeri şi problemele administrative care trebuie rezolvate până la alegerile din 2012.

„Din surse PD-L, de la primari, am aflat că au fost chemaţi pentru un singur motiv: să spună ce vor să facă să câştige alegerile în 2012. Nu este normal ca să vii să le spui în faţă <faceţi proiecte de investiţii sau reparaţii curente pentru anul 2011, cu precădere în primăvară şi vara anului 2012 şi vom mai vedea din 2013 încolo>. Şi noi suntem aleşi de oameni, probabil o parte dintre susţinătorii Partidului Social Democrat au votat actualul Guvern şi este inadmisibil ca să se gândească doar la primarii lor şi să nu cheme pe toată lumea”, a precizat primarul social-democrat.
Popa a mai subliniat faptul că, de aproape de trei ani de când au fost aleşi, primarii din judeţ nu s-au întâlnit niciodată cu toţii, la aceeaşi masă. „Nici nu ne cunoaştem între noi, lucru care nu s-a întâmplat în timpul guvernării PSD, atât la nivel central cât şi la nivel

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, la Alba Iulia

judeţean.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax