Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Întâmplări Vișinii” – ultimul spectacol din acest an al trupei de teatru Skepsis din Alba Iulia

Publicat

SKEPSIS îi invită joi, 05.12.2019, ora 19.30, pe locuitorii județului Alba la ultimul spectacol din acest an: Întâmplări Vișinii – despre noi, despre ei, un spectacol original construit pe baza unor texte semnate de Matei Vișniec.

Cu piese traduse în peste 25 de limbi, jucate în peste 30 de țări, Matei Vișniec este cu certitudine unul dintre cei mai remarcabili dramaturgi contemporani, fiind al doilea dramaturg român care reușește să se impună în lumea selectă și extrem de conservatoare a teatrului francez, după Eugène Ionesco.

Spectacolul este construit pe baza unei serii de piese într-un singur act, alcătuind un grup de episoade fiecare unic, însă toate la un loc asemănătoare, ca niște degete indicând posibilități diferite de a contempla aceeași destinație.

Se derulează o serie de episoade care abordează tematici diferite, precum umanitatea, războiul, supraviețuirea, viața și moartea. Personajele puse în situații diverse își confruntă destinele și spectatorul este inițiat treptat în esența a ceea ce înseamnă teatrul lui Vișniec – un teatru în care trecutul și prezentul, sacrificiul și lașitatea, instinctul și conștiința se întrepătrund și se joacă la granița dintre lumină și întuneric.

Vă propunem o seară dedicată teatrului contemporan și promovării autorilor români, o seară a contrastelor, cu momente de suspans și relaxare, o seară cu întâmplări dulci și amărui…întâmplări vișinii despre noi, despre ei!

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului cultural “Stagiunea cu Skepsis 2019” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Biletele se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor începând de marți, 03.12.2019, între orele 09.00 – 15.00, încasările fiind destinate exclusiv susținerii proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax