Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Intel, Qualcomm și Broadcom, alături de Google, rup relațiile comerciale cu Huawei

Publicat

huawei logo

Trei dintre designerii și furnizorii de top din lume ai circuitelor integrate – Intel, Qualcomm și Broadcom vor rupe legăturile de afaceri cu compania Huawei, transmite The Verge, citând agenția de presă Bloomberg.

Reamintim că și Google a anunțat că va restricționa accesul dispozitivelor Huawei la Android, ceea ce forțează compania chineză să dezvolte propria versiune, pornind de la ediția open-source a Androidului.

UPDATE: Huawei a făcut luni o precizare importantă pentru posesorii de telefoane și alte aparate produse de compania chineză, care folosesc sistemul de operare al Google, Andorid, în urma restricţiilor introduse de americani.

„Huawei va continua să asigure actualizări de securitate, precum și servicii post-vânzare pentru toate dispozitivele Huawei și Honor existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atât pentru cele deja vândute, cât și pentru cele aflate încă pe stoc la nivel global” – a precizat compania cu sediul central la Shenzhen, China, într-un comunicat, potrivit startupcafe.ro

Potrivit surselor citate de Bloomberg, angajații firmelor producătoare de circuite integrate au fost informați că acestea vor îngheța înțelegerile comerciale cu Huawei, pentru moment.

O altă sursă sugerează faptul că Huawei se pregătea de ceva timp pentru această eventualitate, adunând provizii de la furnizorii americani pentru aproximativ trei luni. De asemenea, Huawei a început să construiască alternative pentru Android și Windows, pentru a nu fi afectată de situații precum cea curentă.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax