Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Interdicții la Programul ”Rabla pentru electrocasnice”: Ministrul Tanczos Barna anunță o ”listă neagră”. Care este motivul

Publicat

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că programul Rabla pentru electrocasnice va suferi modificări și că mai mult de atât vor fi implementate interdicții pentru cei care au solicitat vouchere în trecut dar nu le-au folosit. Mai pe scurt vor fi trecuți pe lista neagră. 

Programul „Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit, a anunțat ministrul Mediului. Tanczos Barna spune că cei care au solicitat vouchere şi nu le-au folosit „și-au bătut joc” de posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar și nu vor mai putea participa la acest program, potrivit mediafax.ro.

Ministrul Mediului anunță că vor fi interdicții la programul „Rabla pentru electrocasnice” în cazul celor care nu au folosit voucherele.

„Lucrurile se vor schimba, pentru că noi am introdus o interdicţie de a mai participa pentru acelaşi tip de aparatura electrocasnică la următoarea sesiune.

Acest lucru îi va descuraja pe cei care se înscriu, dar nu folosesc voucherul respectiv. Se poate extinde fără nicio problemă. Până la urmă, anul viitor, dacă continuăm programul, putem să spunem că cei care au blocat programul şi practic şi-au bătut joc de posibilitatea de a beneficia de un asemenea sprijin financiar din partea statului să nu mai aibă dreptul să participe”, a declarat Tanczos Barna la TVR Info.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate