Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Interdicțiile impuse de polițiști nu l-au speriat pe un bărbat din Câmpeni: Motivul pentru care a fost reținut pentru 24 de ore

Publicat

Un bărbat din Câmpeni care avea interdicție să se apropie de concubia sa, nu a fost speriat de măsurile luate de polițiști și s-a întors la domiciliul femeii. 

Din cauza faptului că nu a respectat măsurile impuse de autorități acesta a fost reținut și va fi prezentat, marți, 21 decembrie în fața magistraților din Câmpeni pentru o măsură legală. 

Potrivit IPJ Alba, la data 20 decembrie 2021, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 47 de ani, din Câmpeni, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 17/18 decembrie 2021, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată, prin care era obligat să părăsească locuința comună, să păstreze o distanță de minim 20 de metri față de concubina sa și față de domiciliul acesteia, bărbatul s-ar fi întors la locuință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax