Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Internship cu burse pentru tineri la Guvern. Stagii la instituţiile subordonate cancelariei premierului, secretariatul general şi ministere. Înscrieri de VINERI

Publicat

palatul victoria guvern Guvernul României anunţă lansarea celei de-a a treia ediții a Programului de Internship la nivelul administrației publice centrale. Înscrierile încep de vineri, 3 aprilie şi, spre deosebire de anii anteriori, participanţii vo beneficia de bursă şi vor avea acces la stagii în cadrul instituţiilor din subordinea Cancelariei prim-ministrului, Secretariatului General al Guvernului şi ministerelor.

Programul a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor și a totalizat peste 150 de stagiari.

Noutatea acestui an o reprezintă extinderea programului de Internship la nivelul instituțiilor din subordinea Cancelariei prim-ministrului, Secretariatului General al Guvernului și din cea a ministerelor.

Astfel, aproape 50 de instituții din București vor primi aproximativ 300 de tineri cu vârsta de până la 25 de ani – un număr aproape dublu față de anul trecut și de 12 ori mai mult față de prima ediție.

O altă noutate a acestui an este aceea că toți participanții vor beneficia de o bursă pe perioada stagiului de internship.

Dat fiind că, în anul 2013, mai puțin de 4% din funcționarii publici din România erau sub vârsta de 30 de ani, Guvernul României consideră o prioritate atragerea în administrația publică a cât mai multor tineri bine pregătiți (în țară sau în străinătate), inovatori și îndrăzneți, care să dea o nouă față administrației publice din România și care să contribuie la dezvoltarea țării.

Înscrierile pot fi făcute începând de mâine, 3 aprilie 2015.

sursa: Guvern – comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax