Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un băiat din Sfântu Gheorghe, salvat de pompieri și salvamontiști după ce a alunecat în zona Râpei Roșii, lângă Sebeș

YouTube video

Publicat

Pompierii și salvamontiștii au intervenit duminică după-amiaza, în jurul orei 17:30, pentru salvarea unui minor în vârstă de 15 ani din Sfântu Gheorghe, căzut în zona Râpei Roșii, lângă Sebeș . Băiatul se afla în excursie împreună cu familia când a alunecat de pe potecă.

Potrivit ISU Alba, Garda Sebeș intervine cu un echipaj și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei persoane căzute în zona Râpei Roșii din Sebeș.

Victima a fost extrasă de echipajul de căutare-salvare de la pompieri. Echipajul SMURD i-a evaluat traumatismele și i-a imobilizat membrul superior drept (suspiciune de fractură).

Împreună cu echipajul Salvamont s-a procedat la evacuarea acestuia în siguranță până la ambulanța SMURD unde s-a făcut o nouă evaluare și mai apoi a fost transportat la spital.

Victima, un minor în vârstă de 15 ani din Sfântu Gheorghe, a alunecat de pe potecă. Acesta se afla în excursie cu familia, un grup de patru persoane.

foto-video: ISU Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax