Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ploaie torențială la Sebeș. Apa s-a adunat pe străzi și a pătruns în subsolul unor locuințe. Au intervenit pompierii

Publicat

pompieri incendiu sursa foto ISU

Ploaie torențială la Sebeș. Pompierii au intervenit în municipiu, pentru înlăturarea efectelor furtunii și ploii torențiale de vineri după-amiaza.

Locuitori ai municipiului au sesizat, pe rețelele de socializare, că a fost o adevărată rupere de nori. A fost ploaie cu gheață, ce a afectat traficul în municipiu. Apa s-a adunat pe carosabil și pătruns în subsolul unor locuințe.


Pompierii au acționat pentru evacuarea apei din subsolul unor locuințe situate pe strada Valea Frumoasei.

S-au deplasat cu o autospecială.

UPDATE, ora 19.25: ISU Alba a anunțat că secția de pompieri Sebeș intervine pentru evacuarea apei din subsolul unei locuințe situate pe strada Ștefan cel Mare.

Mai multe localități din județul Alba, inclusiv Alba Iulia și Sebeș au fost sub atenționare Cod Galben de furtună. S-au semnalat averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

sursă imagini: Facebook/ Doru G.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Abureală

    sâmbătă, 13.04.2024 at 08:15

    Cu un centru proaspăt renovat noul canal subdimensionat nu putea face fata! Dar importante erau noi pavelele parca cele vechi putrezisera sau pista de biciclete devenita loc pt hidrobiciclete ! Tot ce se lucrează în oraș este de calitate proasta. O fi acționat și mașină de pompieri de la Panoramic, cârciumă de pe Mamut ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax