Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un tânăr care s-ar fi înecat în lacul Oașa, căutat de echipaje ISU din 3 județe. Nu a fost găsit până sâmbătă seara

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFRTEUsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un tânăr care s-ar fi înecat în apa lacului Oașa este căutat de echipaje ISU din Alba, Mureș și Cluj, dar și de SVSU Șugag și jandarmi. Apelul 112 a fost dat vineri seara, în care se semnala că tânărul ar fi intrat la scăldat și nu s-a întors la mal.

UPDATE, sâmbătă, ora 20.16: ISU Alba a transmis că tânărul nu a fost găsit. Echipajele se retrag la bază și vor continua acțiunile de căutare și scufundare, duminică dimineața.

UPDATE 2: Primarul comunei Șugag, Constantin Jinar, a declarat sâmbătă, pentru Alba24 că echipajul SVSU a fost solicitat să intervină de vineri seara, din jurul orei 19.30. Tânărul s-ar fi aflat în zona lacului alături de unchiul său și ar fi intrat să facă baie în apă. Potrivit unor surse locale, acesta ar fi reușit să se ridice la suprafață pentru câteva momente, după care a dispărut în apa lacului.

UPDATE 1: Tânărul ar fi angajat la o firmă de exploatare forestieră din Șugag.

UPDATE: Potrivit unor surse, tânărul este din Cărpiniș și are 21 de ani. În momentul în care acesta ar fi dispărut în apele lacului, la fața locului a mai fost prezentă cel puțin o persoană.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine sâmbătă, pe lacul Oasa pentru căutarea unei persoane înecate.

”În cursul serii trecute ISU Alba a fost solicitată prin apel 112 să intervină pe lacul Oașa pentru căutarea unei persoane, <intrată la scăldat care nu s-a mai întors la mal>. Pe parcursul nopții, în zonă au fost mobilizate forțe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag și echipaj de jandarmi montani.

În această dimineață, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a început intervenția de căutare / scufundare, pentru această misiune fiind chemați în sprijin 2 scafandri de la ISU Mureș și ISU Cluj.

În total, la fața locului au fost dislocate 2 autospeciale pentru scafandri, încadrate cu 4 scafandri autonomi, o barcă de căutare și o ambulanță SMURD B2”, a transmis ISU Alba.

Revenim cu amănunte.

surse imagini: ISU Alba, Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax