Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Intervenţii ale pompierilor din Alba Iulia, în perioada sărbătorilor. Incendiu la o centrală dezafectată folosită ca adăpost de oamenii străzii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină, în 23 decembrie, în cazul unui incendiu provocat de oameni ai străzii şi pentru deblocarea accesului într-un apartament în care a fost găsită o femeie fără viaţă.

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit începând cu ora 16.45 pentru deblocarea uşii unui apartament situat în municipiul Alba Iulia. Întrucât proprietarul nu a mai fost văzut de o perioadă de tip şi nici nu răspundea apelurilor telefonice a fost solicitată intervenţia pompierilor militari pentru facilitarea accesului poliţiei şi rudelor. După deblocarea uşii proprietara, o femeie de 74 ani, a fost găsită decedată în holul apartamentului.

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a mai intervenit începând cu ora 17.35 la o centrală dezafectată din municipiul Alba Iulia unde câţiva oameni ai străzii îşi improvizaseră un adăpost. Aceştia, pentru a se încălzi, au incendiat aproximativ 15 kg de materiale textile care degajau un fum gros. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenţie pentru lichidarea focului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax