Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Interviu cu fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Vlad Ignat: “Sper să debutez la prima echipă într-un an, maxim doi”

Publicat

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia, portarul Vlad Ignat, tânărul care abia în 16 octombrie va împlini vârsta de 17 ani, a reuşit să facă pasul vieţii sale, lăsând toată frumuseţea tinereţii pentru fotbal.

Vlad Ignat s-a transferat pe data de 1 iulie 2011 în Spania, la Real Valladolid, echipă care tocmai a reuşit să reintre în Primera Division, după doi ani de absenţă şi care a crezut în el şi încearcă să-l formeze ca jucător.

Vlad a fost de acord să spună pentru Sport.Alba24.ro câteva cuvinte despre viaţa din Spania, părerile despre clubul său de suflet Unirea Alba Iulia, dar şi despre foştii lui colegi.

Vedeți cum a răspuns la întrebările reporterului, despre transfer, experiența și colectivul din Spania, situația fotbalului românesc, comparativ cu cel spaniol și alte subiecte, pe sport.alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RAMONA

    vineri, 22.06.2012 at 19:02

    MULT SUCCES!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax