Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Interviu cu Sorin Corpodean, președintele AJF Alba. Vezi cum a evoluat fotbalul din județul nostru

Publicat

Aflat la conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Alba din 1999, fostul arbitru Sorin Corpodean a reușit să revitalizeze fotbalul albaiulian. AJF Alba urmează să introducă licențierea cluburilor din Alba Iulia. Dar vă lăsăm să descoperiți mai multe în interviul realizat de noi.

Reporter: Domnule Corpodean sunteți președintele Asociației Județene de Fotbal din Alba din anul 1999. Cum vi se pare că a evoluat fotbalul județean?

Sorin Corpodean: În primul rând, nu m-aș lega de situația actuală, cantitativă a membrilor afiliați, pentru că au fost schimbări de-a lungul timpului, impuse și de cadrul legal. Cred că marele câștig este că am reușit să punem în valoare fotbalul amator din județul Alba, prin modul de organizare a competițiilor, prin structura acestora, dar și prin modul de abordare a jocurilor.

Citește mai mult pe Sport.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax