Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Intervenție dificilă a salvamontiștilor din Alba în zona Râmeț, pentru acordarea primului ajutor unui turist rănit


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFtSXAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Acțiune a salvamontiștilor din Alba sâmbătă dimineața, în zona cătunului Cheia din comun Râmeț, pentru acordarea primului ajutor unui turist care ar fi suferit o entorsă.

Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Alba a fost solicitat în urma unui apel la 112 să intervină pentru acordarea primului ajutor și evacuarea din zonă a unei persoane de 40 ani de sex masculin care ar fi suferit un accident.

Potrivit reprezentanților Salvaspeo Alba, pentru intervenția de la Râmeț s-a intervenit cu un număr de 10 salvatori montani, zona fiind foarte greu accesibilă.

UPDATE, ora 15:50 – Operațiunea de salvare a fost foarte dificilă din cauza terenului foarte accidentat. Intervenția durat circa 6 ore.

Bărbatul a fost evacuat în siguranță și predat unui echipaj SMURD.

Foto, video: Salvamont Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate