Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Întoarcerea la origini începe de la Alba Iulia: Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, nu exclude o alianță cu PNL la alegerile locale

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

Ieșiți de la guvernare, cu o serie de plecări și trădări din interiorul partidului și mai ales cu o susținere a lui Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni, alături de PRO România, liderii ALDE se gândesc serios la viitor. În acest context, la Alba Iulia apar primele semne ale întoarcerii la origine a formațiunii politice conduse de Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a făcut o declarație surprinzătoare legată de o posibilă alianță în viitor cu Partidul Național Liberal.

Acesta a spus că el, personal, și-ar dori ca la viitoarele alegeri locale, dacă ALDE nu va putea avea candidat propriu, să aleagă o alianță cu PNL.

Ioan Lazăr a lăsat să se înțeleagă că pe viitor nu ar mai prefera o alianță cu partidul lui Victor Ponta și că el personal ar milita pentru o colaborare cu vechii colegi liberali.

Lazăr a subliniat că acest lucru nu a fost discutat la nivel național, ci este doar părerea sa personală despre viitorul partidului pe care îl conduce la nivel județean.

”(…) din punctul meu de vedere, dacă vreodată ALDE nu va putea să meargă pe propriile picioare sau în alianțe, cu alt partid, eu militez și am militat întotdeauna pentru o relație cu Partidul Național Liberal” a declarat Ioan Lazăr, vineri, în conferință de presă.

”(…) eu mi-aș dori să mergem pe propriile puteri (la alegerile locale – n.r.), iar dacă în viitor va trebui să facem o alianță cu cineva, pentru că alianțele se practică atât la guvernare cât și în alegeri peste tot în lume, încă o dată vă spun sunt din `94 liberal și vreau să rămân în continuare liberal atâta timp cât voi face politică. Mi-aș dori în primul rând să mergem singuri, dacă nu, eu mi-aș dori să mergem undeva alături de Partidul Național Liberal”, a mai spus liderul ALDE Alba. 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 20.09.2019 at 20:50

    Daca spui ca esti liberal, ce cauti prin ALDE ? Parerea mea e ca esti duplicitar si risti sa nu mai faci politica daca nu te raliezi cu ramasitele din ALDE. Nu ca ar fi vorba de tine dar ramane odrasla in aer.Ai vreme sa cugeti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax