Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Întoarcerea la origini începe de la Alba Iulia: Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, nu exclude o alianță cu PNL la alegerile locale

Publicat


lazar, ALDE Alba, doliu

Ieșiți de la guvernare, cu o serie de plecări și trădări din interiorul partidului și mai ales cu o susținere a lui Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni, alături de PRO România, liderii ALDE se gândesc serios la viitor. În acest context, la Alba Iulia apar primele semne ale întoarcerii la origine a formațiunii politice conduse de Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a făcut o declarație surprinzătoare legată de o posibilă alianță în viitor cu Partidul Național Liberal.

Acesta a spus că el, personal, și-ar dori ca la viitoarele alegeri locale, dacă ALDE nu va putea avea candidat propriu, să aleagă o alianță cu PNL.

Ioan Lazăr a lăsat să se înțeleagă că pe viitor nu ar mai prefera o alianță cu partidul lui Victor Ponta și că el personal ar milita pentru o colaborare cu vechii colegi liberali.

Lazăr a subliniat că acest lucru nu a fost discutat la nivel național, ci este doar părerea sa personală despre viitorul partidului pe care îl conduce la nivel județean.

”(…) din punctul meu de vedere, dacă vreodată ALDE nu va putea să meargă pe propriile picioare sau în alianțe, cu alt partid, eu militez și am militat întotdeauna pentru o relație cu Partidul Național Liberal” a declarat Ioan Lazăr, vineri, în conferință de presă.

”(…) eu mi-aș dori să mergem pe propriile puteri (la alegerile locale – n.r.), iar dacă în viitor va trebui să facem o alianță cu cineva, pentru că alianțele se practică atât la guvernare cât și în alegeri peste tot în lume, încă o dată vă spun sunt din `94 liberal și vreau să rămân în continuare liberal atâta timp cât voi face politică. Mi-aș dori în primul rând să mergem singuri, dacă nu, eu mi-aș dori să mergem undeva alături de Partidul Național Liberal”, a mai spus liderul ALDE Alba. 

 

 

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 20.09.2019 la 20:50

    Daca spui ca esti liberal, ce cauti prin ALDE ? Parerea mea e ca esti duplicitar si risti sa nu mai faci politica daca nu te raliezi cu ramasitele din ALDE. Nu ca ar fi vorba de tine dar ramane odrasla in aer.Ai vreme sa cugeti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oficial MFP: Prețurile diferite față de UE la carburanți nu sunt determinate de nivelul taxelor

Publicat

scumpiri

În România ponderea taxelor în prețurile finale ale benzinei fără plumb și motorinei sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, susține Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), răspunzând unei interpelări adresate de un deputat. „Astfel, la benzina fără plumb această pondere reprezintă 54% din prețurile finale, iar la nivelul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, filmul dedicat fenomenului Pitești, în care joacă Kira Hagi, va fi proiectat la Alba Iulia

Publicat

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, primul film artistic având ca temă Experimentul Pitești, unul dintre cele mai teribile experimente de reeducare prin tortură din istoria modernă, va fi difuzat marți, 22 octombrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. În film joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Acesta s-a arătat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurarul care apare în ancheta RECORDER, snopit în bătaie după apariția reportajului

Publicat

Răzvan Cenușă, pădurarul din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care a avut curajul să apară într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Recorder, în care se arată cum se fură legal din pădurile Bucovinei, a fost snopit în bătaie după difuzarea materialului.  Informația a fost făcută publică de activistul de mediu Tiberiu Boşutar pe site-ul său, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR: Voluntarii care refăceau locuința unei familii sărmane din Gorj, reclamați de vecinii invidioși

Publicat

Mai mulți localnici din satul Bobu (Gorj) au depus reclamații contra voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați de zgomotul produs, iar unii săteni chiar îi înjurau pe voluntari atunci când treceau prin fața casei, scrie publicația locală igj.ro. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate